2-zits Bank Porsche 911 Sport Classic BMW 2002 Boot Auto’s
image8 IMG_1936 IMG_1904 OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_1797

Als gediplomeerd stoffeerder / bekleder werkt Aabes bekleding uitsluitend met ijzersterke kwaliteitsmaterialen. Wij zijn bekend met de meest moderne, maar ook de klassieke bekleed- en stoffeertechnieken.

Onze werkwijze is gestructureerd, transparant en overzichtelijk. Zo weet u waar u aan toe bent, wel zo gemakkelijk:

  • Wanneer u contact met ons opneemt, maken wij een vrijblijvende afspraak met u om het mogelijke project door te spreken.
  • Graag komen wij vervolgens bij u langs om de situatie in te schatten, de materiaalkeuze te bepalen en de benodigde zaken op te meten en/of uit te tekenen. Hierbij bieden wij u de keuze om met door ons aangeleverd materiaal te werken, maar het is voor ons tevens mogelijk om met door u elders aangeschaft materiaal te werken. Een voorwaarde is wel dat het materiaal voldoet aan de minimale kwaliteitseisen, wij willen immers kunnen garanderen dat u de kwaliteit krijgt die u van ons verlangt.
  • Als u een keuze voor het materiaal heeft gemaakt en wij alle benodigde informatie hebben vergaard, brengen wij u graag een (uiteraard vrijblijvende) offerte uit, zodat u in alle rust kunt beslissen of u met ons in zee wenst te gaan.
  • Bij een akkoord op de offerte maken wij zo snel mogelijk een afspraak om aan de slag te gaan. Hierbij communiceren we heldere deadlines en houden wij u tijdens het proces op de hoogte van belangrijke zaken.

Waarmee kunnen wij ú helpen? Bel ons op 0612345678 of mail info@aabesbekleding.nl voor een vrijblijvende afspraak.